Bi-Oil recenze: Vylepší strie a jizvy? Je předražený?

Lidská kůže je největším tělesným orgánem. Z toho důvodu bychom se o ni měli náležitě starat. Mohl by s vylepšením jejího stavu pomoci Bi-Oil? Na to vše a mnohem víc se podíváme níže.

bi-oil recenze

Lidská kůže je v průběhu života velice namáhaná. Kromě toho, že se musí přizpůsobit našemu růstu, na ni má vliv i radikální přibírání na váze a hubnutí. Ženy také hledají pomoc v těhotenství, protože rostoucí břicho může mít negativní vliv na elastinová vlákna. Tento jev pak způsobí ony nehezké strie.

Ačkoliv je na trhu mnoho výrobků, dlouhodobě se drží na špici ty od značky Bi-Oil. Ne každý si je ale může kvůli vyšší pořizovací ceně dopřát, takže je vhodné se podívat, jestli za to Bi-Oil skutečně stojí, nebo jde jen o reklamní trik, který nás má přesvědčit o tom, že co je dražší, je automaticky lepší.

Bezpečný nákup: Bi-Oil nebo jakýkoliv jiný produkt na péči o pleť doporučujeme kupovat v ověřených e-shopech. Získáte záruku výborné ceny a především jistotu, že se jedná o 100% originální výrobek. ✅  Bi-Oil na Prozdravi.cz

bio-oil recenzeCo je Bi-Oil?

Začneme tím, že se podíváme na značku Bi-Oil jako takovou. Na oficiálním webu zjišťujeme, že do rodiny patří i Bio-Oil a Bioil. Výrobky od zastřešující značky Bio-Oil jsou navrženy tak, aby pečovaly o pokožku působením olejů.

První krůčky začala firma podnikat už v roce 1987, kdy se olej aplikoval na strie a jizvy. V roce 2018 se řada olejových výrobků rozrostla o pečující gel. Následoval přípravek na jizvy a strie a hydratační krém, který obsahuje velký podíl oleje. Suchá kůže tedy nemá podle Bi-Oil šanci.

Počítejte ale s tím, že pro dosažení optimálního výsledku musíte Bi-Oil používat v řádu několika měsíců.

?  Náš TIP – Bi-Oil

bi-oil účinky na pleť

? Všestranný pečující olej s regeneračními účinky

✅ Kombinace rostlinných extraktů a vitaminů
✅ Pomáhá zlepšit vzhled nových i starých jizev
✅ Snižuje možnost vzniku strií
✅ Zlepšuje vzhled pigmentových skvrn a kožních vad

Složení

Složení Bi-Oil by pravděpodobně potěšilo nejednoho chemika, protože laická veřejnost nemá šanci se v použitých názvech vyznat. Jelikož ale ve složení vidíme několik použitých olejů, předpokládáme, že výrobce říká pravdu a ve výrobku se oleje jednoznačně nachází. Pokožka by tedy měla získat z používání Bi-Oilu maximum dobrého.

Na co by měl pomoci?

Klasický Bi-Oil  pomáhá zlepšovat elasticitu pokožky. Také by měl zmírňovat viditelnost jizev a strií.  Dále dodává kůži hydrataci a může mít pozitivní vliv na sjednocení barevného tónu kůže. Počítejte ale s tím, že pro dosažení optimálního výsledku musíte Bi-Oil používat v řádu několika měsíců. 

Cena

Bi-Oil recenze

Cena je pro mnohé zájemkyně o používání Bi-Oilu mnohem méně příjemná. Jeví se nám ale jako výhoda, že si můžete vybrat z několika velikostí balení. Díky tomu lze učinit vaši investici o něco snesitelnější. 60 ml pečujícího oleje seženete už za 228,-. 125 ml toho stejného oleje seženete za 393,-. A 200 ml? V takovém případě si nachystejte 541,-.

Zkušenosti zákaznic

Bi-Oil cílí svým marketingem především na ženy, které v průběhu života procházejí těhotenstvím. (Které pro kůži představuje extrémně velkou zátěž.) Proto se podíváme, jak jsou s výrobky Bi-Oil spokojené.

Ženy, které mají s Bi-Oil pozitivní zkušenost, nejčastěji uvádí, že:

Výhody
  • Funguje
  • Jsou spokojené
  • V průběhu používání mizí pigmentové skvrny
  • Dobře promašťuje
  • Příjemně voní
  • Splňuje očekávání
  • Pomohl předejít striím v těhotenství
  • Nezanechává film na kůži
  • Ho používají dlouhodobě

Co říkají o Bi-Oil zákaznice na internetu?

bi oil na jizvy
Zdroj: Zenysro.cz
bi-oil na strie
Zdroj: Pilulka.cz
bi-oil složení těhotenství
Zdroj: Zbozi.cz
bi-oil diskuze zkušenosti
Zdroj: Heureka.cz

Drtivá většina žen je s Bi-Oilem spokojená. A to i přes vyšší pořizovací cenu. Z toho důvodu neexistuje důvod, proč byste ho neměly samy vyzkoušet.

 

 

Máte s Bi-Oil nějakou zkušenost? Pokud ano, budeme rádi, když nám ji napíšete do komentářů pod článkem.

Celkové hodnocení

Ohodnoťte kliknutím na počet hvězd.

Hodnocení 4.5 / 5. Počet hlasů: 2

Buďte první, kdo ohodnotí tento článek.

Napsat komentář